Vacature

Assistent transportplanner

Fulltime / Parttime

Welte Transport bv is een toonaangevend familiebedrijf in de transportsector. Dagelijks rijden er zo’n 40 tot 50 chauffeurs routes in de Benelux. Dit kan onder andere gaan om levensmiddelen, emballage, planten maar ook bijvoorbeeld bouwmaterialen. Doordat Welte naast transport ook diensten als warehousing, wegen en het onderhoud van vrachtwagens aanbied kunnen wij de opdrachtgevers van a-tot-z bedienen.

Voor de uitbreiding van ons team van Transportplanners zijn wij op zoek naar assistent transportplanner / ondersteuner, die wat basis planningswerkzaamheden en administratief werk voor onze transportplanners kan uitvoeren.

Deze werkzaamheden dienen uitgevoerd worden in de middag en vroeg avond.

De werkdagen en begintijden zijn in overleg goed af te stemmen.

Samen met je collega planners ben je verantwoordelijk voor een optimale tevredenheid van onze klanten. Om dit te bereiken staat er een vast team van chauffeurs en charters tot je beschikking, die met een goed wagenpark ook in staat zijn dit te voor elkaar te krijgen.

Van nature ben je een sterke persoonlijkheid en je beschikt over een goede geografische kennis van de Benelux. Je vindt het geen enkel probleem om ook op zaterdagochtend beschikbaar te zijn. En indien je hierin geïnteresseerd bent, kunnen we nog meer afwisseling bieden door een combinatiefunctie te creëren met magazijnwerk.

De baan die wij beschikbaar hebben, kan met tal van aspecten uitgebreid worden. Maar dat is puur afhankelijk van wat jij in de mars hebt en waar je interesse naar uit gaat.

Heb je het idee dat dit wel eens iets voor jou zou kunnen zijn ? Dan nodigen we je graag uit om contact met ons op te nemen. Stuur een email met informatie waarvan jij denkt, dát moeten ze weten van mij. Het zou zomaar kunnen dat jij die ‘ene’ kandidaat bent, waar wij nou juist naar op zoek zijn.

Union Dental
VESTIGING

Welte Veldhoven
De Run 4473
5503 LS Veldhoven (NL)

VESTIGING

Welte Oirschot
Beerseweg 9
5688 HD Oirschot


© All rights reserved.
Powered by Reclamestudio Digi-Z.
© Welte Transport. All rights reserved.
Powered by Digi-Z.