Vacature

Transportplanner

Fulltime

Welte Transport bv is een toonaangevend familiebedrijf in de transportsector. Dagelijks rijden er zo’n 40 tot 50 chauffeurs routes in de Benelux. Dit kan onder andere gaan om levensmiddelen, emballage, planten maar ook bijvoorbeeld bouwmaterialen. Doordat Welte naast transport ook diensten als warehousing, wegen en het onderhoud van vrachtwagens aanbied kunnen wij de opdrachtgevers van a-tot-z bedienen.

Wij zijn op zoek naar een vakkundige transportplanner die de operationele aansturing van het complete transportaanbod middels TMS in goede banen weet te leiden. Het plannen van ons dynamische transportaanbod is een specialisme op zich waarvoor de nodige kennis vereist is.

Samen met je twee andere collega planners ben je verantwoordelijk voor een optimale tevredenheid van onze klanten. Om dit te bereiken staat er een vast team van chauffeurs en charters tot je beschikking, die met een goed wagenpark ook in staat zijn dit te voor elkaar te krijgen.

Communicatie is een sterke kant van je, dat laat je zien aan alle partijen waarmee je samenwerkt. Je weet wat transport is je weet waarmee een chauffeur onderweg geconfronteerd kan worden. Je bent volledig op de hoogte van het rij- en rusttijden besluit en de arbeidstijdenwet. Dat niet alleen, maar je ziet ook toe op een correcte naleving daarvan ! Daarnaast weet je knelpunten en bijzondere situaties rationeel aan te pakken en je kijkt verder dan ‘hier en nu’. Je weet onder alle omstandigheden de rust te bewaren en de juiste beslissingen te nemen. Je kunt goed in teamverband werken, maar solo red je het ook prima.

Van nature ben je een sterke persoonlijkheid en je beschikt over een goede geografische kennis van de Benelux. Je bent flexibel en vindt het geen enkel probleem om buiten de traditionele 09:00 tot 17:00 uren met je werk bezig te zijn, ook in het weekend ben je beschikbaar als je dienst hebt. Tevens draai je er je hand niet voor om een keer op de heftruck te springen en een wagen te laden, mocht dat nodig zijn.

De baan die wij beschikbaar hebben, kan met tal van aspecten uitgebreid worden. Maar dat is puur afhankelijk van wat jij in de mars hebt en waar je interesse naar uit gaat.

Heb je het idee dat dit wel eens iets voor jou zou kunnen zijn ? Dan nodigen we je graag uit om contact met ons op te nemen. Stuur een email met informatie waarvan jij denkt, dát moeten ze weten van mij. Het zou zomaar kunnen dat jij die ‘ene’ kandidaat bent, waar wij nou juist naar op zoek zijn.

Union Dental
VESTIGING

Welte Veldhoven
De Run 4473
5503 LS Veldhoven (NL)

VESTIGING

Welte Oirschot
Beerseweg 9
5688 HD Oirschot


© All rights reserved.
Powered by Reclamestudio Digi-Z.
© Welte Transport. All rights reserved.
Powered by Digi-Z.